O podjetju

Podjetje Lucidus d.o.o. je inovativno podjetje, ki razvija odlične tehnološke proizvode in storitve. Smo radovedni, profesionalni, fleksibilni.

Izdelujemo urbano opremo, inox kovinska avtobusna postajališča, inox kolesarnice, kadilnice, ograje, panoje, city lighte, nadstreške, mobilne opazovalnice.

Naše proizvode odlikujejo sodobne oblike, vrhunska kvaliteta in nizke cene. Poslujemo po najvišjih etičnih standardih, držimo se dogovorov in smo dovzetni za spremembe in izboljšave. Delamo v pozitivnem vzdušju, smo pozorni do svojih strank in razmišljamo pozitivno.

Ker se znamo spoprijeti z izzivi smo stabilen partner in vemo upravičiti pričakovanja naših partnerjev.

Naša konkurenčna prednost je v izdelavi inox avtobusnih postajališč, ki imajo dolgo življensko dobo in so odporna proti prerjavenju, v stroškovni prednosti, v poznavanju dobrih poslovnih partnerjev in v nenehnem stiku s partnerji na lokalni ravni in širšem področju.

Naša strategija je, da vedno iščemo nove ciljne trge in priložnosti, zato smo že prepoznavni na trgu.

Naša vizija je utrditi in ohraniti položaj na domačem trgu in se predstaviti tujemu trgu z novimi kakovostnimi produkti. To dosegamo samostojno s pomočjo naših starih in novih poslovnih povezav.

Poslanstvo je ustvarjati nove, odlične proizvode, ostati družbeno odgovorno podjetje, ki je zasnovano na lastnih inovativnih tehnologijah, ohranjati čisto okolje in skrbeti za prijazen odnos do okolja, ki ga moramo ohraniti tudi za naše potomce.