Zakaj Lucidus d.o.o.?

Naše proizvode odlikujejo sodobne oblike, vrhunska kvaliteta in nizke cene. Poslujemo po najvišjih etičnih standardih, držimo se dogovorov in smo dovzetni za spremembe in izboljšave. Delamo v pozitivnem vzdušju, smo pozorni do svojih strank in razmišljamo pozitivno.

Postajališča

URBANA
Avtobusna postaja urbana je v celoti izdelana iz poliranih in brušenih inox sestavnih delov. Odlikuje jo, zadržan design, ki zadosti potrebam urbanega prostora in dolga življenjska doba. Zaščito nam nudi kaljeno varnostno steklo in trajna lexan kritina.

DEŽELA
Avtobusna postaja dežela je izdelana iz sestavnih delov iz inoxa ali jeklenih pocinkanih delov, praškasto barvanih v željeni barvi. Zeleno barvana avtobusna postaja dežela se lepo vključuje v podeželsko okolje. Velika prednost pred konkurenco je, da imajo vse izvedbe avtobusne postaje dežela, inox odtoke vode in trajno življenjsko dobo.

MEDITERAN
Avtobusna postaja mediteran je v celoti izdelana iz poliranih in brušenih inox sestavnih delov. Odlikuje jo zadržan design, ki zadosti potrebam urbanega prostora in dolga življenjska doba. Zaščito nam nudi kaljeno varnostno steklo in trajna lexan kritina. Zaradi burje ima avtobusna postaja mediteran spredaj dodatno varnostno steklo.

Panoji in city light

PANOJI
Izdelujemo reklamne panoje za zunanje oglaševanje. Razvili in izdelali smo večina modelov v Sloveniji.

CITY – LIGHT
Izdelujemo city-lighte standardnih dimenzij, sodobnih oblik iz Inox ali jeklenih pocinkanih ter praškasto barvanih delov. City-lighti so z ali brez osvetlitve in so lahko sestavni del AP ali samostojni urbani objekt.

Nadstreški za kolesarnice, kadilnice in eko otoke

So izdelani iz inox ali jeklene pocinkane kovinske konstrukcije, ki je lahko po želji naročnika tudi praškasto barvana, lakirana v  željeni RAL barvi, iz okroglih, pravokotnih ali kvadratnih profilov.  Hrbtna, bočna polnila so lahko iz varnostnega kaljenega stekla, kovinskih ali lesenih oblog. Kritina za nadstreške je iz polikarbonatne Lexan UV stabilne kritine.

Kadilnice so lahko opremljene s klopjo, z opozorilnimi znaki in napisi, inox pepelnikom in mizo ter led razsvetljavo.

Ograje

Izdelane so iz inox ali kovinske pocinkane konstrukcije, ki je po želji naročnika praškasto barvna RAL. Polnila so lahko iz varnostno kaljenege stekla ali lesenih panelov (sibirski macesen).

Mobilne in prislonske opazovalnice

MOBILNE OPAZOVALNICE
Konstrukcija opazovalnice je aluminijasta, stene , strop in pod so izolirani, zgornja okna se brezšumno odpirajo ter omogočajo opazovanje v radiju 300. Dimenzije opazovalnice so 125x1290x195 cm.

Mobilno opazovalnico sestavljajo:
– univerzalna prikolica nos. 750 kg,
– zaprta, zložljiva opazovalnica
– lestev,
– dodatna oprema.

Prikolica z nakladalno površino 165×250 cm ima vgrajena vpenjala za pritrjevanje opazovalnice ter je atestirana in opremljena za cestni promet.

PRISLONSKA OPAZOVALNICA
Prislonska zložljiva opazovalnica je izdelana iz lahke aluminijaste konstrukcije. Sedež z naslonom je udoben, ob naslonskem oblazinjenem okvirju pa so nameščeni oblazinjeni nosilci za puško in daljnogled ali drugo opremo. Naslon puške je možno brezstopenjsko nastavljati po višini, običajna višina naslona je 3,20 m od tal. Opazovalnica ima vgrajene avtomatske zglobe in en sam uporabnik jo lahko postavi v nekaj minutah. Skupna teža prislonske opazovalnice je 16 kg in zložena meri 130x60x30 cm. Na željo uporabnika lahko vgradimo tudi podaljšek opazovalnice tako, da znaša višina naslona 4,30 m od tal. Opazovalnico enostavno prislonimo na drevo z vgrajeno nazobčano letvijo in jo nato pritrdimo z zatezalkami na drevo, s sidri pa v zemljo.

BI ŽELELI NEOBVEZUJOČO PONUDBO?KONTAKT